Bel ons!    085 - 30 314 60

EMVI
PRESTATIE
METING

haalt het beste in aannemers naar boven!

2016-06-23

Audit software Bewuste Bouwers

De audit software voor Bewuste Bouwers is opgeleverd!

Met onze software ondersteunen we het complete proces van het beoordelen van bouwplaatsen en het verwerken van klachten over Bouwplaatsen. Wij kijken terug op een ontzettend leuk project met het team van Bewuste Bouwers. Voor onze functioneel ontwerper en programmeurs is het flink aanpoten geweest en er zijn heel wat vrije avonden aan dit project verspijkerd.

Supergaaf dat we dan van onze opdrachtgever Ilja Werkhoven van Bewuste Bouwers deze taart kregen toegestuurd!

20160623_093628

We hebben ook een mobile versie van het auditformulier gemaakt zodat de mysterie bezoeken uitgevoerd kunnen met een smartphone, incl. het uploaden van foto’s.

Op steeds meer bouwplaatsen zie je de bouwhekbanners hangen, Bewuste Bouwers groeit flink. O ja, wist je dat Bewuste Bouwers ook beter scoren op EMVI? Bekijk hier welke aannemers al projecten hebben uitgevoerd met Bewuste Bouwers.

Leen Valk

info@emviprestatiemeting.nl

06-40195832

 

 

Meer blogs over EMVI

 • Nieuw! Prestatie-databank voor aannemers

  2018-05-31

  Met de online prestatie-databank kunnen bedrijven hun eigen prestaties meten en analyseren om beter te scoren bij EMVI en BVP aanbestedingen.

 • Samenwerking CROW en EMVI-prestatiemeting

  2017-11-02

  Steeds meer aannemers vragen proactief om door de opdrachtgever te worden beoordeeld. Met als doel om deze feedback te gebruiken ter verbetering van de eigen organisatie.

 • Audit software Bewuste Bouwers

  2016-06-23

  De audit software voor Bewuste Bouwers is opgeleverd. Met onze software ondersteunen we het complete proces van het beoordelen van bouwplaatsen en het verwerken van klachten over Bouwplaatsen. Lees verder...

 • De 3 voordelen van groslijsten ten opzichte van raamovereenkomsten

  2016-05-17

  De 3 voordelen van groslijsten ten opzichte van raamovereenkomsten lees je hier.