Bel ons!    085 - 30 314 60

EMVI
PRESTATIE
METING

haalt het beste in aannemers naar boven!

2016-06-23

Audit software Bewuste Bouwers

De audit software voor Bewuste Bouwers is opgeleverd!

Met onze software ondersteunen we het complete proces van het beoordelen van bouwplaatsen en het verwerken van klachten over Bouwplaatsen. Wij kijken terug op een ontzettend leuk project met het team van Bewuste Bouwers. Voor onze functioneel ontwerper en programmeurs is het flink aanpoten geweest en er zijn heel wat vrije avonden aan dit project verspijkerd.

Supergaaf dat we dan van onze opdrachtgever Ilja Werkhoven van Bewuste Bouwers deze taart kregen toegestuurd!

20160623_093628

We hebben ook een mobile versie van het auditformulier gemaakt zodat de mysterie bezoeken uitgevoerd kunnen met een smartphone, incl. het uploaden van foto’s.

Op steeds meer bouwplaatsen zie je de bouwhekbanners hangen, Bewuste Bouwers groeit flink. O ja, wist je dat Bewuste Bouwers ook beter scoren op EMVI? Bekijk hier welke aannemers al projecten hebben uitgevoerd met Bewuste Bouwers.

Leen Valk

info@emviprestatiemeting.nl

06-40195832

 

 

Meer blogs over EMVI

 • Prestatiedatabank helpt Lansink Wegenbouw met referenties en prestaties

  2021-02-18

  Onlangs heeft Lansink Wegenbouw de stap gezet om aan de slag te gaan met Prestatiedatabank van Qfact. "We merken dat het erg belangrijk is om referenties en prestaties aan te leveren om uitgenodigd te worden en mee te mogen schrijven. Het was iedere keer toch een gedoe om alles op orde te krijgen", aldus Edwin Busscher van Lansink Wegenbouw.

 • Gemeente Dronten in gesprek met aannemers over groslijstsystematiek

  2021-01-19

  De gemeente Dronten is onlangs gestart met de groslijstsystematiek van Qfact en Past Performance van CROW om op een eenvoudige en objectieve manier bij onderhandse aanbestedingen te kunnen selecteren.

 • Aannemingsbedrijf van der Meer B.V. zet het belang van de opdrachtgever voorop met de Prestatiedatabank

  2021-01-18

  "Met de Prestatiedatabank willen wij onze prestatie-indicatoren goed in kaart brengen, zodat wij ons hiermee nog beter kunnen verplaatsen in de opdrachtgever. Wat is belangrijk voor hen en hoe kunnen wij dat zo concreet mogelijk voor hen maken", zo reageerde Joris van der Meer van Aannemingsbedrijf van der Meer op de vraag waar de Prestatiedatabank hun bedrijf mee helpt.

 • De Kuiper Groep gaat aan de slag met de Prestatiedatabank

  2021-01-14

  “Wij werken met veel gemeenten samen en zagen afgelopen jaren dat in steeds meer aanbestedingen gevraagd werd om de prestaties aan te kunnen tonen’, aldus Martin van Pelt van de Kuiper Groep.