Bel ons!    085 - 30 314 60

EMVI
PRESTATIE
METING

haalt het beste in aannemers naar boven!

2015-06-12

Automatiseer ook je selectiesystematiek voor onderhandse aanbestedingen

past-performance

Het afgelopen jaar heb ik voor de gemeente Almere hun selectiesystematiek incl. past-performance ontwikkeld, geïmplementeerd en de software geleverd. Ook voor de provincie Noord-Holland en de gemeente Veenendaal automatiseer ik momenteel hun selectiesystematiek.

Mijn ervaring is dat selectiesystematieken voor onderhands aanbesteden altijd maatwerk zijn. Indelingen van groslijsten, de inhoud van prestatie-indicatoren en de selectiesystematiek zelf verschilt van geval tot geval. De internetapplicatie die ik heb laten ontwikkelen maakt voor iedere overheid een aparte selectieomgeving die ik compleet voor je inricht.

Wil je een voorbeeld zien of even klankborden? Momenteel ben ik met meer dan 5 andere gemeenten in gesprek om ook hen te helpen bij het selecteren van aannemers voor onderhandse aanbestedingen.

Wil je me wat vragen? Ik help je graag!

Een vriendelijke groet, Leen Valk

06-40195832

info@emviprestatiemeting.nl

P.S. Ik kan je zo een voorbeeld van zo’n selectiesystematiek incl. de werking van de applicatie laten zien. Wil je dat? Bel of mail me!

Meer blogs over EMVI

 • Nieuw! Prestatie-databank voor aannemers

  2018-05-31

  Met de online prestatie-databank kunnen bedrijven hun eigen prestaties meten en analyseren om beter te scoren bij EMVI en BVP aanbestedingen.

 • Samenwerking CROW en EMVI-prestatiemeting

  2017-11-02

  Steeds meer aannemers vragen proactief om door de opdrachtgever te worden beoordeeld. Met als doel om deze feedback te gebruiken ter verbetering van de eigen organisatie.

 • Audit software Bewuste Bouwers

  2016-06-23

  De audit software voor Bewuste Bouwers is opgeleverd. Met onze software ondersteunen we het complete proces van het beoordelen van bouwplaatsen en het verwerken van klachten over Bouwplaatsen. Lees verder...

 • De 3 voordelen van groslijsten ten opzichte van raamovereenkomsten

  2016-05-17

  De 3 voordelen van groslijsten ten opzichte van raamovereenkomsten lees je hier.