Bel ons!    085 - 30 314 60

EMVI
PRESTATIE
METING

haalt het beste in aannemers naar boven!

2015-05-27

BOOT enthousiast over EMVI-prestatiemeting!

In de afgelopen periode hebben wij bij BOOT op verschillende manieren gewerkt met de tool EMVI prestatiemeting. We hebben EMVI prestatiemeting ingezet om stuur te geven aan het proces van de uitvoering van een werk. Tevens hebben we zelf diensten geleverd waarin wij werden gestuurd met EMVI prestatiemeting.

Door de inzet van deze prestatiemeting hebben wij de uitvoering van het werk SMART kunnen sturen. Aandachtspunten die leidden tot zorgpunten hebben we ondergebracht in de prestatiemeting; en met resultaat! Doordat wij zelf diensten hebben geleverd waarbij de EMVI prestatiemeting werd ingezet, begrijpen we de tool goed en worden de ontwikkelingen duidelijk zichtbaar tijdens de uitvoering van de opdracht: van harte aanbevolen!

Jaco Poppe, Manager Project Center bij BOOT

jac.poppe@buroboot.nl

06-10019067

Meer blogs over EMVI

 • Nieuw! Prestatie-databank voor aannemers

  2018-05-31

  Met de online prestatie-databank kunnen bedrijven hun eigen prestaties meten en analyseren om beter te scoren bij EMVI en BVP aanbestedingen.

 • Samenwerking CROW en EMVI-prestatiemeting

  2017-11-02

  Steeds meer aannemers vragen proactief om door de opdrachtgever te worden beoordeeld. Met als doel om deze feedback te gebruiken ter verbetering van de eigen organisatie.

 • Audit software Bewuste Bouwers

  2016-06-23

  De audit software voor Bewuste Bouwers is opgeleverd. Met onze software ondersteunen we het complete proces van het beoordelen van bouwplaatsen en het verwerken van klachten over Bouwplaatsen. Lees verder...

 • De 3 voordelen van groslijsten ten opzichte van raamovereenkomsten

  2016-05-17

  De 3 voordelen van groslijsten ten opzichte van raamovereenkomsten lees je hier.