Bel ons!    085 - 30 314 60

EMVI
PRESTATIE
METING

haalt het beste in aannemers naar boven!

2021-01-19

Gemeente Dronten in gesprek met aannemers over groslijstsystematiek

Een belangrijk onderdeel hierbij is natuurlijk transparantie over de wijze hoe de selecties tot stand komen. Tijdens de marktconsultatie van afgelopen dinsdag waar alle relevante aannemers voor uitgenodigd werden, zijn de aannemers met de gemeente in gesprek gegaan om het beleidsdocument te doorlopen. Een goede sessie voor een mooie start voor een fijne samenwerking!

Al meer dan 50 overheden maken gebruik van de groslijssystematiek en nodigen hiermee op een transparante manier bedrijven uit die zich kwalificeren op basis van geschiktheid eisen, zoals referenties en certificaten. Daarnaast worden de prestaties tijdens de uitvoering gemeten en geëvalueerd om zo samen een succesvol project en fijne samenwerking te realiseren.

Wil je meer weten wat de mogelijkheden van de groslijstsystematiek voor jouw gemeente kan betekenen? Neem dan contact op met Leen Valk, bel naar 06-40 19 58 32 of stuur een bericht naar info@qfact.

– Foto is met toestemming gepubliceerd –

Meer blogs over EMVI

 • Prestatiedatabank helpt Lansink Wegenbouw met referenties en prestaties

  2021-02-18

  Onlangs heeft Lansink Wegenbouw de stap gezet om aan de slag te gaan met Prestatiedatabank van Qfact. "We merken dat het erg belangrijk is om referenties en prestaties aan te leveren om uitgenodigd te worden en mee te mogen schrijven. Het was iedere keer toch een gedoe om alles op orde te krijgen", aldus Edwin Busscher van Lansink Wegenbouw.

 • Gemeente Dronten in gesprek met aannemers over groslijstsystematiek

  2021-01-19

  De gemeente Dronten is onlangs gestart met de groslijstsystematiek van Qfact en Past Performance van CROW om op een eenvoudige en objectieve manier bij onderhandse aanbestedingen te kunnen selecteren.

 • Aannemingsbedrijf van der Meer B.V. zet het belang van de opdrachtgever voorop met de Prestatiedatabank

  2021-01-18

  "Met de Prestatiedatabank willen wij onze prestatie-indicatoren goed in kaart brengen, zodat wij ons hiermee nog beter kunnen verplaatsen in de opdrachtgever. Wat is belangrijk voor hen en hoe kunnen wij dat zo concreet mogelijk voor hen maken", zo reageerde Joris van der Meer van Aannemingsbedrijf van der Meer op de vraag waar de Prestatiedatabank hun bedrijf mee helpt.

 • De Kuiper Groep gaat aan de slag met de Prestatiedatabank

  2021-01-14

  “Wij werken met veel gemeenten samen en zagen afgelopen jaren dat in steeds meer aanbestedingen gevraagd werd om de prestaties aan te kunnen tonen’, aldus Martin van Pelt van de Kuiper Groep.