Bel ons!    085 - 30 314 60

EMVI
PRESTATIE
METING

haalt het beste in aannemers naar boven!

2020-12-02

Knipscheer Infrastructuur BV start met de Prestatiedatabank

Familiebedrijf Knipscheer Infrastructuur, dat zich als middelgroot bedrijf op het gebied van de grond-, weg- en (water)bouwkundige werken en civiele betonbouw typeert als een ‘echt’ Flevolands bedrijf van oorsprong, heeft afgelopen week het startsein gegeven om aan de slag te gaan met de Prestatiedatabank van Qfact. Net als vele andere aannemers kiezen zij er nu voor om hun prestaties te laten meten met de CROW Past Performance en het standaardiseren van referenties met de prestatiedatabank om zo de kans te vergroten aanbestedingen te kunnen winnen.

Wil je weten wat de Prestatiedatabank voor jouw organisatie kan betekenen of meer informatie over de andere producten van Qfact? Stuur een email aan info@qfact.nl of bel Leen Valk op 06-40195832.

 

Meer blogs over EMVI

 • Prestatiedatabank helpt Lansink Wegenbouw met referenties en prestaties

  2021-02-18

  Onlangs heeft Lansink Wegenbouw de stap gezet om aan de slag te gaan met Prestatiedatabank van Qfact. "We merken dat het erg belangrijk is om referenties en prestaties aan te leveren om uitgenodigd te worden en mee te mogen schrijven. Het was iedere keer toch een gedoe om alles op orde te krijgen", aldus Edwin Busscher van Lansink Wegenbouw.

 • Gemeente Dronten in gesprek met aannemers over groslijstsystematiek

  2021-01-19

  De gemeente Dronten is onlangs gestart met de groslijstsystematiek van Qfact en Past Performance van CROW om op een eenvoudige en objectieve manier bij onderhandse aanbestedingen te kunnen selecteren.

 • Aannemingsbedrijf van der Meer B.V. zet het belang van de opdrachtgever voorop met de Prestatiedatabank

  2021-01-18

  "Met de Prestatiedatabank willen wij onze prestatie-indicatoren goed in kaart brengen, zodat wij ons hiermee nog beter kunnen verplaatsen in de opdrachtgever. Wat is belangrijk voor hen en hoe kunnen wij dat zo concreet mogelijk voor hen maken", zo reageerde Joris van der Meer van Aannemingsbedrijf van der Meer op de vraag waar de Prestatiedatabank hun bedrijf mee helpt.

 • De Kuiper Groep gaat aan de slag met de Prestatiedatabank

  2021-01-14

  “Wij werken met veel gemeenten samen en zagen afgelopen jaren dat in steeds meer aanbestedingen gevraagd werd om de prestaties aan te kunnen tonen’, aldus Martin van Pelt van de Kuiper Groep.