Bel ons!    085 - 30 314 60

EMVI
PRESTATIE
METING

haalt het beste in aannemers naar boven!

2018-05-31

Nieuw! Prestatie-databank voor aannemers

Met de online Prestatie-databank kunnen bedrijven hun eigen prestaties meten en analyseren. Het doel hievan is om beter te scoren bij EMVI en BVP aanbestedingen.

Wij zijn er van overtuigd dat prestatie-informatie er voor gaat zorgen dat:

 • Bij EMVI– en BVP-aanbestingen het onderscheiden vermogen aanzienlijk toeneemt
 • De tenderkosten bij EMVI- en BVP-aanbestingen substantieel dalen
 • Kwalitatief hoogwaardige bedrijven vaker uitgenodigd worden voor onderhandse opdrachten

 

Wij koppelen onze software met de Past Performance database van CROW en met de audit-software van Bewuste Bouwers, zo beschikken onze klanten realtime over 2 belangrijke externe bronnen van verifieerbare prestatie-informatie. Daarnaast meten onze klanten hun prestaties en relateren die aan de toegepaste EMVI-maatregelen.

Klik hier voor meer informatie over de Prestatie-databank.

 

Meer blogs over EMVI

 • Prestatiedatabank helpt Lansink Wegenbouw met referenties en prestaties

  2021-02-18

  Onlangs heeft Lansink Wegenbouw de stap gezet om aan de slag te gaan met Prestatiedatabank van Qfact. "We merken dat het erg belangrijk is om referenties en prestaties aan te leveren om uitgenodigd te worden en mee te mogen schrijven. Het was iedere keer toch een gedoe om alles op orde te krijgen", aldus Edwin Busscher van Lansink Wegenbouw.

 • Gemeente Dronten in gesprek met aannemers over groslijstsystematiek

  2021-01-19

  De gemeente Dronten is onlangs gestart met de groslijstsystematiek van Qfact en Past Performance van CROW om op een eenvoudige en objectieve manier bij onderhandse aanbestedingen te kunnen selecteren.

 • Aannemingsbedrijf van der Meer B.V. zet het belang van de opdrachtgever voorop met de Prestatiedatabank

  2021-01-18

  "Met de Prestatiedatabank willen wij onze prestatie-indicatoren goed in kaart brengen, zodat wij ons hiermee nog beter kunnen verplaatsen in de opdrachtgever. Wat is belangrijk voor hen en hoe kunnen wij dat zo concreet mogelijk voor hen maken", zo reageerde Joris van der Meer van Aannemingsbedrijf van der Meer op de vraag waar de Prestatiedatabank hun bedrijf mee helpt.

 • De Kuiper Groep gaat aan de slag met de Prestatiedatabank

  2021-01-14

  “Wij werken met veel gemeenten samen en zagen afgelopen jaren dat in steeds meer aanbestedingen gevraagd werd om de prestaties aan te kunnen tonen’, aldus Martin van Pelt van de Kuiper Groep.