Bel ons!    085 - 30 314 60

EMVI
PRESTATIE
METING

haalt het beste in aannemers naar boven!

2016-02-18

Opdracht van Drechtsteden voor ontwikkelen en automatiseren groslijst-systematiek en prestatiemeten

De gemeenten Alblasserdam, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht zijn voornemens samen te werken op het gebied van prestatiemeten en groslijsten voor de selectie van aannemers bij onderhandse aanbestedingen. Supergave opdracht om hen daarbij te ondersteunen.

Bij de gemeente Dordrecht zijn de eerste pilots met prestatiemeten al gestart. De komende maanden zullen we met de verschillende gemeenten verkennen welke overeenkomsten en verschillen er in het uitnodigingsbeleid voor onderhandse opdrachten zit en hoe we daar praktische mee om kunnen gaan om toch tot een zo uniform mogelijke groslijst-systematiek te komen.

Klik hier als je meer wilt lezen over groslijst-systematieken en prestatiemeten.

Een vriendelijke groet,

Leen Valk

info@emviprestatiemeting.nl

085-3031460

Adviseur prestatiemeten en groslijst-systematieken

Foto Leen 1

Meer blogs over EMVI

 • Prestatiedatabank helpt Lansink Wegenbouw met referenties en prestaties

  2021-02-18

  Onlangs heeft Lansink Wegenbouw de stap gezet om aan de slag te gaan met Prestatiedatabank van Qfact. "We merken dat het erg belangrijk is om referenties en prestaties aan te leveren om uitgenodigd te worden en mee te mogen schrijven. Het was iedere keer toch een gedoe om alles op orde te krijgen", aldus Edwin Busscher van Lansink Wegenbouw.

 • Gemeente Dronten in gesprek met aannemers over groslijstsystematiek

  2021-01-19

  De gemeente Dronten is onlangs gestart met de groslijstsystematiek van Qfact en Past Performance van CROW om op een eenvoudige en objectieve manier bij onderhandse aanbestedingen te kunnen selecteren.

 • Aannemingsbedrijf van der Meer B.V. zet het belang van de opdrachtgever voorop met de Prestatiedatabank

  2021-01-18

  "Met de Prestatiedatabank willen wij onze prestatie-indicatoren goed in kaart brengen, zodat wij ons hiermee nog beter kunnen verplaatsen in de opdrachtgever. Wat is belangrijk voor hen en hoe kunnen wij dat zo concreet mogelijk voor hen maken", zo reageerde Joris van der Meer van Aannemingsbedrijf van der Meer op de vraag waar de Prestatiedatabank hun bedrijf mee helpt.

 • De Kuiper Groep gaat aan de slag met de Prestatiedatabank

  2021-01-14

  “Wij werken met veel gemeenten samen en zagen afgelopen jaren dat in steeds meer aanbestedingen gevraagd werd om de prestaties aan te kunnen tonen’, aldus Martin van Pelt van de Kuiper Groep.