Bel ons!    085 - 30 314 60

EMVI
PRESTATIE
METING

haalt het beste in aannemers naar boven!

2019-10-15

PastPerformance voor aannemers live

Dé systematiek voor decentrale overheden om prestaties te meten en de samenwerking tussen opdrachtgever en aannemer te professionaliseren is CROW PastPerformance.

Onlangs is voor aannemers een koppeling gerealiseerd tussen de CROW PastPerformance database en het product ‘Prestatiedatabank’ van het bedrijf EMVI-prestatiemeting.

Het voordeel van deze koppeling is tweeledig.

 • Aannemers krijgen actueel inzicht in hun landelijke PastPerformance. Zij kunnen de eigen PastPerformance beoordelingen importeren en analyseren.
 • Aannemers kunnen zich op eigen initiatief laten beoordelen op Past Performance bij opdrachtgevers die nu nog geen Past Performance toepassen. Daarmee zijn zij dus niet meer afhankelijk van bijvoorbeeld een gemeente of ze worden beoordeeld op Past Performance. Op deze manier kunnen aannemers meer scores van projecten in de landelijke database presenteren aan opdrachtgevers. Deze opdrachtgevers gebruiken Past Performance scores voor de selectie van aannemers voor onderhandse opdrachten, vaak in combinatie met groslijsten.

 

Inmiddels maken zo’n 35 aannemers hiervan gebruik, bijna wekelijks meldt zich een nieuwe aannemer voor een Past Performance abonnement.

 

Klik hier: https://www.crow.nl/past-performance/voor-opdrachtnemers

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:

 

EMVI-prestatiemeting

Leen Valk

06-40195832

 

CROW

Roy Voorend

06-57886722

Meer blogs over EMVI

 • KMK Infra kiest voor Past Performance CROW

  2020-05-27

  Ook KMK Infra B.V. kiest voor Past Performance van CROW en het standaardiseren van referenties.

  Lees meer...

 • Hellinga kiest voor CROW Past Performance

  2020-05-11

  Ook familiebedrijf G. Hellinga B.V. kiest voor Past Performance van CROW, standaardiseren van referenties en prestatiemeten bij bouwteams.

  Lees meer...

 • Van Dalfsen Infra kiest voor CROW Past Performance

  2020-05-07

  Ook Van Dalfsen Infra kiest voor CROW Past Performance met www.prestatiedatabank.nl.

  Lees meer...

 • PastPerformance voor aannemers live

  2019-10-15

  Past Performance nu voor aannemers beschikbaar!

  Onlangs is voor aannemers een koppeling gerealiseerd tussen de CROW PastPerformance database en het product 'Prestatiedatabank' van het bedrijf EMVI-prestatiemeting. Klik hier https://bit.ly/32kPs3m