Bel ons!    085 - 30 314 60

EMVI
PRESTATIE
METING

haalt het beste in aannemers naar boven!

2019-10-15

PastPerformance voor aannemers live

Dé systematiek voor decentrale overheden om prestaties te meten en de samenwerking tussen opdrachtgever en aannemer te professionaliseren is CROW PastPerformance.

Onlangs is voor aannemers een koppeling gerealiseerd tussen de CROW PastPerformance database en het product ‘Prestatiedatabank’ van het bedrijf EMVI-prestatiemeting.

Het voordeel van deze koppeling is tweeledig.

 • Aannemers krijgen actueel inzicht in hun landelijke PastPerformance. Zij kunnen de eigen PastPerformance beoordelingen importeren en analyseren.
 • Aannemers kunnen zich op eigen initiatief laten beoordelen op Past Performance bij opdrachtgevers die nu nog geen Past Performance toepassen. Daarmee zijn zij dus niet meer afhankelijk van bijvoorbeeld een gemeente of ze worden beoordeeld op Past Performance. Op deze manier kunnen aannemers meer scores van projecten in de landelijke database presenteren aan opdrachtgevers. Deze opdrachtgevers gebruiken Past Performance scores voor de selectie van aannemers voor onderhandse opdrachten, vaak in combinatie met groslijsten.

 

Inmiddels maken zo’n 35 aannemers hiervan gebruik, bijna wekelijks meldt zich een nieuwe aannemer voor een Past Performance abonnement.

 

Klik hier: https://www.crow.nl/past-performance/voor-opdrachtnemers

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:

 

EMVI-prestatiemeting

Leen Valk

06-40195832

 

CROW

Roy Voorend

06-57886722

Meer blogs over EMVI

 • Prestatiedatabank helpt Lansink Wegenbouw met referenties en prestaties

  2021-02-18

  Onlangs heeft Lansink Wegenbouw de stap gezet om aan de slag te gaan met Prestatiedatabank van Qfact. "We merken dat het erg belangrijk is om referenties en prestaties aan te leveren om uitgenodigd te worden en mee te mogen schrijven. Het was iedere keer toch een gedoe om alles op orde te krijgen", aldus Edwin Busscher van Lansink Wegenbouw.

 • Gemeente Dronten in gesprek met aannemers over groslijstsystematiek

  2021-01-19

  De gemeente Dronten is onlangs gestart met de groslijstsystematiek van Qfact en Past Performance van CROW om op een eenvoudige en objectieve manier bij onderhandse aanbestedingen te kunnen selecteren.

 • Aannemingsbedrijf van der Meer B.V. zet het belang van de opdrachtgever voorop met de Prestatiedatabank

  2021-01-18

  "Met de Prestatiedatabank willen wij onze prestatie-indicatoren goed in kaart brengen, zodat wij ons hiermee nog beter kunnen verplaatsen in de opdrachtgever. Wat is belangrijk voor hen en hoe kunnen wij dat zo concreet mogelijk voor hen maken", zo reageerde Joris van der Meer van Aannemingsbedrijf van der Meer op de vraag waar de Prestatiedatabank hun bedrijf mee helpt.

 • De Kuiper Groep gaat aan de slag met de Prestatiedatabank

  2021-01-14

  “Wij werken met veel gemeenten samen en zagen afgelopen jaren dat in steeds meer aanbestedingen gevraagd werd om de prestaties aan te kunnen tonen’, aldus Martin van Pelt van de Kuiper Groep.