Bel ons!    085 - 30 314 60

EMVI
PRESTATIE
METING

haalt het beste in aannemers naar boven!

2021-02-18

Prestatiedatabank helpt Lansink Wegenbouw met referenties en prestaties

“Via de training Past Performance van Bouwmeesters zijn we in aanraking gekomen met Prestatiedatabank waar we alle referenties en prestaties overzichtelijk op een rij hebben. In het oosten waar wij zitten werken al meerdere opdrachtgevers met CROW Past Performance. Zij kennen het systeem, staan hier achter en zijn ook eerder geneigd om de lijsten in te vullen. Op deze manier willen wij een goede referentie verkrijgen die we eenvoudig kunnen gebruiken in de plannen. Wij hopen daardoor in de toekomst in meer bouwteams en/of projecten aan de slag te gaan.

Meer dan 55 aannemers maken al gebruik van Prestatiedatabank. Met deze software van Qfact beschik je over een overzichtelijke database met project-, referentie- en prestatie-informatie, waarmee ook jij de kans op uitnodigingen, preselecties en het winnen van aanbestedingen kunt vergroten. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Leen Valk, bel naar 06-40 19 58 32 of stuur een bericht naar info@qfact.

Meer blogs over EMVI

 • Prestatiedatabank helpt Lansink Wegenbouw met referenties en prestaties

  Onlangs heeft Lansink Wegenbouw de stap gezet om aan de slag te gaan met Prestatiedatabank van Qfact. "We merken dat het erg belangrijk is om referenties en prestaties aan te leveren om uitgenodigd te worden en mee te mogen schrijven. Het was iedere keer toch een gedoe om alles op orde te krijgen", aldus Edwin Busscher van Lansink Wegenbouw.

 • Gemeente Dronten in gesprek met aannemers over groslijstsystematiek

  2021-01-19

  De gemeente Dronten is onlangs gestart met de groslijstsystematiek van Qfact en Past Performance van CROW om op een eenvoudige en objectieve manier bij onderhandse aanbestedingen te kunnen selecteren.

 • Aannemingsbedrijf van der Meer B.V. zet het belang van de opdrachtgever voorop met de Prestatiedatabank

  2021-01-18

  "Met de Prestatiedatabank willen wij onze prestatie-indicatoren goed in kaart brengen, zodat wij ons hiermee nog beter kunnen verplaatsen in de opdrachtgever. Wat is belangrijk voor hen en hoe kunnen wij dat zo concreet mogelijk voor hen maken", zo reageerde Joris van der Meer van Aannemingsbedrijf van der Meer op de vraag waar de Prestatiedatabank hun bedrijf mee helpt.

 • De Kuiper Groep gaat aan de slag met de Prestatiedatabank

  2021-01-14

  “Wij werken met veel gemeenten samen en zagen afgelopen jaren dat in steeds meer aanbestedingen gevraagd werd om de prestaties aan te kunnen tonen’, aldus Martin van Pelt van de Kuiper Groep.