Bel ons!    085 - 30 314 60

EMVI
PRESTATIE
METING

haalt het beste in aannemers naar boven!

2015-05-13

Prestatiemeten ontbrekende schakel voor succes geïntegreerd contract

Bij geïntegreerde contracten is prestatiemeten in mijn ervaring nog belangrijker voor succes dan bij een RAW-bestek. Bij een GC-contract wordt veel meer aan de opdrachtnemer overgelaten. Het loslaten van de techniek vraagt vertrouwen. Dat vertrouwen is er meer naarmate een opdrachtnemer het proces aantoonbaar op orde heeft en hij denkt in de belangen van zijn opdrachtgever. Prestatiemeten is er bij uitstek voor geschikt om dat te stimuleren.

Bij het waterschap Vallei en Veluwe is EMVI-prestatiemeting op diverse UAV-GC contracten toegepast. Het resultaat hiervan is dat de opdrachtnemer veel strakker op het proces zit en meer geneigd is om met de opdrachtgever mee te denken.

Er is een standaard format beschikbaar voor prestatiemeten bij GC-contracten. Die kun je zo gebruiken voor je eigen project.

Wil je een voorbeeld zien? Stuur een e-mail naar info@emviprestatiemeting.nl of bel mij op 06-40195832

Leen Valk

Adviseur en trainer, EMVI-prestatiemeting en past-performance

Meer blogs over EMVI

 • Nieuw! Prestatie-databank voor aannemers

  2018-05-31

  Met de online prestatie-databank kunnen bedrijven hun eigen prestaties meten en analyseren om beter te scoren bij EMVI en BVP aanbestedingen.

 • Samenwerking CROW en EMVI-prestatiemeting

  2017-11-02

  Steeds meer aannemers vragen proactief om door de opdrachtgever te worden beoordeeld. Met als doel om deze feedback te gebruiken ter verbetering van de eigen organisatie.

 • Audit software Bewuste Bouwers

  2016-06-23

  De audit software voor Bewuste Bouwers is opgeleverd. Met onze software ondersteunen we het complete proces van het beoordelen van bouwplaatsen en het verwerken van klachten over Bouwplaatsen. Lees verder...

 • De 3 voordelen van groslijsten ten opzichte van raamovereenkomsten

  2016-05-17

  De 3 voordelen van groslijsten ten opzichte van raamovereenkomsten lees je hier.