Bel ons!    085 - 30 314 60

EMVI
PRESTATIE
METING

haalt het beste in aannemers naar boven!

EMVI-prestatiemeting

Wat is EMVI prestatiemeting

Met EMVI-prestatiemeting meet een opdrachtgever hoe betrouwbaar de aannemer de overeenkomst nakomt. Bij inschrijving geeft de aannemer aan hoe betrouwbaar hij aanbiedt te presteren. Hoe betrouwbaarder hij aanbiedt te presteren hoe hoger het fictieve voordeel bij gunning.

Na opdracht past de opdrachtgever de prestatiemeting toe lopende het werk. Wanneer er tijdens de uitvoering lager of hoger wordt gepresteerd dan aangeboden, dan wordt dat verrekend met een bonus of een malus.

Wanneer gebruik je EMVI-prestatiemeting?

Aanbesteders gebruiken EMVI-prestatiemeting wanneer ze een aannemer willen die dagelijkse ergernissen en fouten op het werk voorkomt. Het resultaat van EMVI-prestatiemeting is een hogere kwaliteit, minder ergernissen lopende het werk en meer grip op de aannemer.

Veel gemeenten zijn blij met EMVI-prestatiemeting omdat ze nu ook bij RAW-bestekken over een doeltreffend EMVI-criterium beschikken, zo voldoen ze meteen aan de nieuwe Aanbestedingswet. EMVI-prestatiemeting is overigens ook uitstekend toepasbaar bij geïntegreerde contracten en dienstenovereenkomsten.

Starterspakket opdrachtgevers

De meeste overheden laten zich de eerste keer dat ze met EMVI-prestatiemeting aan de slag gaan door ons begeleiden. Wij bieden daarvoor het volgende complete pakket aan:

– Presentatie aan (project)organisatie
– Workshop: inrichten van de prestatiemeting
– Op maat maken EMVI-prestatiemeting in webapplicatie
– Opstellen teksten voor aanbestedings- en contractstukken
– Workshop “Hoe prestatiemeting in de praktijk toepassen”
– 100% bijeenkomst bij start van het project (met opdrachtgever en aannemer)
– Projectsupport gedurende de uitvoering (telefonische en per email)

Het starterspakket kost €4350,- excl. btw. Na afloop zijn jullie zelfstandig in staat om EMVI-prestatiemeting in projecten toe te passen.

Stuur een email naar Leen Valk:  info@emviprestatiemeting of bel 06-40195832