Bel ons!    085 - 30 314 60

EMVI
PRESTATIE
METING

haalt het beste in aannemers naar boven!

2015-07-09

Provincie Noord-Holland meet prestaties van ingenieursbureaus

Provincie Noord Holland

De provincie Noord-Holland meet de prestaties van ingenieursbureaus binnen de recent afgesloten samenwerkingsovereenkomst.

Samen met de provincie Noord Holland hebben wij hun selectie-systematiek ontwikkeld, geautomatiseerd en de trainingen gegeven. De selectie-systematiek wordt ingezet om ingenieursbureaus te beoordelen en te selecteren voor vervolgopdrachten binnen de samenwerkingsovereenkomst.

De selectie gebeurd op basis van de past-performance binnen de samenwerkingsovereenkomst. De applicatie is uitgebreid met functies voor het uitvoeren van gewogen lotingen, het verzenden van reminders om prestatiemetingen actueel te houden en een functie om voorafgaand aan het selecteren de interesse van ondernemers te toetsen.

Ben je benieuwd naar de details? Bel of mail me dan gerust.  Ik laat je graag zien hoe het werkt.

Een vriendelijke groet, Leen Valk

06-40195832

info@emviprestatiemeting.nl

 

Meer blogs over EMVI

 • Nieuw! Prestatie-databank voor aannemers

  2018-05-31

  Met de online prestatie-databank kunnen bedrijven hun eigen prestaties meten en analyseren om beter te scoren bij EMVI en BVP aanbestedingen.

 • Samenwerking CROW en EMVI-prestatiemeting

  2017-11-02

  Steeds meer aannemers vragen proactief om door de opdrachtgever te worden beoordeeld. Met als doel om deze feedback te gebruiken ter verbetering van de eigen organisatie.

 • Audit software Bewuste Bouwers

  2016-06-23

  De audit software voor Bewuste Bouwers is opgeleverd. Met onze software ondersteunen we het complete proces van het beoordelen van bouwplaatsen en het verwerken van klachten over Bouwplaatsen. Lees verder...

 • De 3 voordelen van groslijsten ten opzichte van raamovereenkomsten

  2016-05-17

  De 3 voordelen van groslijsten ten opzichte van raamovereenkomsten lees je hier.