Bel ons!    085 - 30 314 60

EMVI
PRESTATIE
METING

haalt het beste in aannemers naar boven!

2017-11-02

Samenwerking CROW en EMVI-prestatiemeting

 

Steeds meer aannemers vragen proactief om door de opdrachtgever te worden beoordeeld. Met als doel om deze feedback te gebruiken ter verbetering van de eigen organisatie.

CROW ziet hierdoor vanuit aannemersbedrijven de behoefte ontstaan aan software waarmee eigen beoordelingen op basis van CROW Past Performance gemakkelijk kunnen worden verzameld en geanalyseerd. Daarom heeft CROW in samenwerking met het bedrijf EMVI-prestatiemeting een gezamenlijk product ontwikkeld. Met de softwaretool EMVI-prestatiemeting voor aannemers kunnen aannemers, opdrachtgevers vragen om beoordelingen en om deze beoordelingen ook beschikbaar te maken voor andere opdrachtgevers. Het voordeel hiervan is dat de kans om te worden uitgenodigd voor nieuwe onderhandse opdrachten wordt vergroot.

Klik hier voor meer informatie

 

Meer blogs over EMVI

 • Prestatiedatabank helpt Lansink Wegenbouw met referenties en prestaties

  2021-02-18

  Onlangs heeft Lansink Wegenbouw de stap gezet om aan de slag te gaan met Prestatiedatabank van Qfact. "We merken dat het erg belangrijk is om referenties en prestaties aan te leveren om uitgenodigd te worden en mee te mogen schrijven. Het was iedere keer toch een gedoe om alles op orde te krijgen", aldus Edwin Busscher van Lansink Wegenbouw.

 • Gemeente Dronten in gesprek met aannemers over groslijstsystematiek

  2021-01-19

  De gemeente Dronten is onlangs gestart met de groslijstsystematiek van Qfact en Past Performance van CROW om op een eenvoudige en objectieve manier bij onderhandse aanbestedingen te kunnen selecteren.

 • Aannemingsbedrijf van der Meer B.V. zet het belang van de opdrachtgever voorop met de Prestatiedatabank

  2021-01-18

  "Met de Prestatiedatabank willen wij onze prestatie-indicatoren goed in kaart brengen, zodat wij ons hiermee nog beter kunnen verplaatsen in de opdrachtgever. Wat is belangrijk voor hen en hoe kunnen wij dat zo concreet mogelijk voor hen maken", zo reageerde Joris van der Meer van Aannemingsbedrijf van der Meer op de vraag waar de Prestatiedatabank hun bedrijf mee helpt.

 • De Kuiper Groep gaat aan de slag met de Prestatiedatabank

  2021-01-14

  “Wij werken met veel gemeenten samen en zagen afgelopen jaren dat in steeds meer aanbestedingen gevraagd werd om de prestaties aan te kunnen tonen’, aldus Martin van Pelt van de Kuiper Groep.